Een draak als moeder

0
611

Portret: Een Draak als moeder

Een universitaire opleiding zat er voor haar dit leven niet in. Ze behoort tot een generatie die hard moest werken om de Mavo voor elkaar te krijgen.

Het moederschap was lange tijd haar hoofdrol. Inmiddels zijn haar kinderen volwassen en hebben een succesvolle carrière. Ondernemers, dag en nacht aan het werk.

Het is misschien niet heel gebruikelijk, om een artikel over een onopvallende Groningse moeder te schrijven. Maar wees gewaarschuwd, niet alles is wat het lijkt.  Deze gemoedelijke en zachtaardige moeder, beschikt over een vuurkracht die zelfs Daenerys Targaryen (GoThrones)

bewust leiderschap

boven de pet zou gaan. Lange tijd een onbekende kracht, die soms tevoorschijn kwam en dan alles wat in de weg stond simpelweg tot as deed vergaan.

Werkzaam als administratrice zat ze jarenlang, als een snurkende draak, boven op het goud. Genietend van haar rust, wachtend tot haar kroost groot was. Geld was dan ook nooit een issue.

Maar de draak in deze moeder is ontwaakt. Ze begrijpt haar kracht en kan deze nu bewust hanteren. Ze is een uitstekend begeleidster en heeft magische handen. Met een enorme dosis onvoorwaardelijke liefde, staat ze op het punt haar vleugels uit te slaan.

Dus wie het een dezer dagen hoort rommelen in Groningen, weet dan dat het geen aardbeving is. Waarschijnlijk is het de Draken Moeder die honger heeft.

Durf je het aan, misschien kan ze wel wat klanten gebruiken. Maar wees respectvol in de omgang met haar. Want draken zijn soms lichtgeraakt en voor je het weet krijg je een ‘lel van haar staart’.

Ook deze Draak maakt deel uit van het netwerk van Bewuste Leiders. En voel je het verlangen om jouw unieke kracht te doen ontwaken: kijk eens bij Vijñána.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

negentien − 19 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.