De Bengaalse tijger

0
389

De Bengaalse tijger

Hij is student en een jonge leider van een salesteam, bij een van de grote telecom providers. 

Voor alles komen zijn vrouw en familie. Hij houdt van zijn ouders en koestert de relatie met zijn neven en nichten. Samenzijn en harmonie zijn voor hem sleutelwaarden. Het vloeit voort uit de cultuur, waarbinnen hij is opgegroeid.

Enthousiast komt hij binnen op de eerste dag van Bewust Leiderschap. En binnen een paar uur, geniet hij van de wereld die voor hem opengaat. Een wereld waarin energieën, bewustzijn en zijn kungfu passie samensmelten tot een nieuwe vorm van leiderschap.

Zijn grootste wens is het bouwen van een Hindu tempel op de Veluwe. Een plek waar hij mensen kan begeleiden, die dat willen en nodig hebben.

En net als iedere deelnemer, worstelt hij zich stap voor stap door het programma. Het zelf toepassen van al die magische dingen, waarover hij veel heeft nagedacht, blijkt best een hele klus. Zijn inzichten groeien en zijn wensen worden krachtiger.

Onbevangen vindt hij zijn weg naar de CEO van zijn organisatie. Die spoort hem enthousiast aan om zichzelf verder te ontwikkelen. Trots en gesteund gaat hij over de eindstreep van Bewust Leiderschap niveau 1.

Dit had hij niet verwacht, zijn zijn woorden. Maar dit hadden wij ook niet verwacht. Ook wij verwonderen ons steeds weer, over het onbevangen enthousiasme waarmee mensen kiezen voor het ontwikkelen van hun bewustzijn. We hebben er respect voor.

En voel je de aantrekkingskracht?
Bezoek dan de Bewust Leiderschap Academy 

 

Rien Hagenaars is als eigenaar en begeleider binnen het Uniovision 5DBC concept werkzaam. Vanuit zijn ervaringen en visie schrijft hij artikelen. Het is zijn intentie om, vanuit het perspectief van bewustzijn, situaties en processen inzichtelijk te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.