De bewuste psychologe

0
592

De bewuste psychologe

Ze is nog jong en haar opleiding ligt nog niet zo ver achter haar. Maar ze zet de toon voor een nieuwe generatie psychologen.

Als coördinatrice in een zorgboerderij, haalt ze haar cliënten uit de vreemdste dimensies. En ondertussen geeft ze op haar eigen wijze richting, aan de al even turbulente situatie op de grond.

Op een vreemde manier belandde ze op het pad van bewustzijnsontwikkeling. Tot haar verbazing lagen hier antwoorden, waar ze al die tijd naar op zoek was.

Niet vaag, maar gewoon een heldere uitleg over de werking van de niet stoffelijke kant, van het menselijk systeem.

Stap voor stap ontwikkelde ze de besturing van haar eigen energie, hoe ze vanuit haar lijf in andere dimensies werkzaam kan zijn, en nog veel meer. Het was precies het stuk, wat ze miste om vol voor haar vak te kunnen gaan.

En nu beheerst ze haar rationele en haar intuïtieve vermogens, om haar cliënten te begeleiden. Ze weet wat het betekent, wanneer cliënten niet in hun lijf zitten. En nog belangrijker hoe ze dan te bereiken.

Haar collega’s kijken soms verwonderd naar haar, enigszins jaloers op de resultaten die ze behaalt. En dat verbaast haar dan weer, want ze vindt het allemaal heel vanzelfsprekend.

Heb je ook belangstelling om breder met je vermogens te kunnen werken?

Kijk dan eens bij de Begeleiders opleiding van Uniovision.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × vier =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.