Eiland van verandering

0
378

Eiland van verandering

Een mistige ochtend aan de rand van de Atlantic. Na dagen van zon blaast een  koude wind een dampige nevel over ons heen. Maar waarschijnlijk niet lang, want dit is het Schotse Lewis & Harris. En daar verandert het weer vier keer per dag.

Daar doen we ons programma Monumentals of the north. Een week lang bewustzijn temidden van natuur, wildlife en vooral veel water. Waarbij we vanaf de uiterste rand van Europa kijken naar de bewegingen in de wereld.

Naar de stromen van mannelijke en vrouwelijke kracht en de betekenis daarvan voor de wereld van nu. Wat wellicht wat abstract, maar o zo relevant is in deze tijd. Want na een fase van misschien wel duizenden jaren lijken ze elkaar steeds dichter te naderen.

Dat maakt deze plek zo fascinerend. Waarbij een prachtige steencirkel de technologie die van hedendaagse robot met gemak overstijgt.

In een onvoorwaardelijke samenwerking met de hier zo voelbare krachten van moeder aarde. Dag in dag uit onderhevig aan het veranderen van de seizoenen.

Dus daarom zijn we hier. Zodat we nieuwe inzichten op kunnen doen en onze creaties kunnen inspireren met nieuwe ideeën en ervaringen. Waarbij ons bewustzijn zich verder kan ontwikkelen.

We nodigen je van harte uit

Céleste Banning en Rien Hagenaars
2-6-2018

 

Rien Hagenaars is als eigenaar en begeleider binnen het Uniovision 5DBC concept werkzaam. Vanuit zijn ervaringen en visie schrijft hij artikelen. Het is zijn intentie om, vanuit het perspectief van bewustzijn, situaties en processen inzichtelijk te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.