De weg van niets naar nergens, afl 18

0
860

De weg van niets naar nergens, afl 18


 

Genève

Ik heb het automatische interventie netwerk van de financiële stromen op aarde uitgezet, legt Orelia uit aan Thanasis. Dat systeem, waarvan de besturing zich bevindt op een satelliet in de ruimte, zorgt ervoor dat de geldstromen ten alle tijden onder controle blijven van de oudste familie op aarde. Zij zijn de oorspronkelijke oprichters van de Priorij.

Onze volgende stap is om voldoende goud uit de vijfde dimensie terug te manifesteren in de kluizen van de Griekse centrale bank. Dan is het jouw beurt. Ik zou graag willen dat je met dat goud de Griekse staatsschuld aflost.

Thanasis kijkt haar ongelovig aan. Met plezier belooft hij haar om daar gevolg aan te geven. Ik zet je af bij jouw ministerie, zodat je het kunt voorbereiden. Ik neem contact met je op, zodra het moment van aflossing daar is. Wie had gedacht dat ‘aflossen als omgekeerde van oplossen’ zo letterlijk kon worden opgevat, krabt Thanasis achter zijn oor.

Orelia rijdt door naar het vliegveld. In de aankomsthal kijkt ze uit naar twee Schots ogende mannen. Haar vriendin Caoimhe had haar al geinformeerd dat ze inmiddels waren geland. Ze zitten in de coffeebar, krijgt ze telepathisch van haar door.

Ze begroeten elkaar alsof ze al jaren oude vrienden zijn. Inderdaad hebben Orelia en de mannen elkaar al meerdere keren bij geheime operaties ontmoet. Samen vertrekken ze in haar comfortabele auto naar een fraai klooster, net buiten Genève.

Die middag zijn drie mensen verzonken in een diepe meditatie. Ze hebben hun stroom van aandacht gebundeld en visualiseren hoe een enorme stapel goudstaven verschijnt in een betonnen kluis van de Griekse centrale bank.

Via Caoimhe hadden ze vanuit Schotland, het spoor naar het ‘veld met goud’ in de vijfde dimensie ontvangen. Nu hoefden ze het enkel nog naar de kluis te verplaatsen en de frequentie voldoende te verlagen.

Ze zijn nog geen uur klaar, of Thanasis hangt al enthousiast aan de telefoon van Orelia. Het is ongelofelijk wat er gebeurde, maar ik heb me aan mijn belofte gehouden. Griekenland heeft op dit moment al haar staatsschulden afgelost. Ik bel je vanuit de kamer van een extatische minister president.

Basel

Op het hoofdkantoor van de geheime bank in Basel vindt spoedoverleg plaats. Chaya informeert een machtige groep mensen over de inbreuk op hun systeem. Al meer dan drieduizend jaar bestuurde deze groep de geldvoorraad op aarde. Een vernuftig systeem, waarbij goud van de aarde werd weggehaald en teruggeplaatst, naarmate het nodig was om controle te houden over de ontwikkeling van het menselijke gedrag.

De groep bestaat uit leden van de oudste familie op aarde, belangrijke leden van de Priorij, entiteiten uit hogere dimensies, twee minister-presidenten en de Dalai Lama. Het lijkt erop dat onze taak erop zit, zo spreekt de voorzitter:

De mensheid en de aarde hebben eindelijk het punt bereikt, waarop zij deel kunnen gaan uitmaken van de bewuste planeten in ons universum. Het is een heuglijke dag, al zullen velen de gebeurtenissen nu nog niet begrijpen.

Het verheugt me, om de eerste delegatie van het presidium van de Paarse Vlam, officieel aan u voor te stellen. Het wordt stil in de zaal en de aanwezigen kijken elkaar vol verwachting aan.

Op dat moment verschijnen er midden in de zaal drie figuren. Gevolgd door een vierde figuur, die we ook wel kennen als Caiomhe. Een van de drie stapt naar voren en buigt naar de aanwezigen.

Lieve mensen, we zijn verheugd dat we dit punt in tijd en ruimte hebben bereikt. We heten u van harte welkom als nieuwe toetreder tot de raad van bewuste planeten in ons universum. Moge tijden van voorspoed en vrede zich aan u ontvouwen. De weg was lang, het pad onmogelijk, maar u heeft iets heel bijzonders voor elkaar gekregen.

Schotland

Op dat moment kijkt een groep stoere kerels in Schotland, met tranen in hun ogen, naar een live weergave van deze ontmoeting. Het is gelukt, spreekt hun leider ze toe. We zijn er met elkaar in geslaagd om door te dringen tot een volgende stap in de ontwikkeling van onze mensheid. Misschien wel zoiets als de eerste stap op de maan…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − 6 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.