Raadslid van Bewust Leiderschap

0
892

Raadslid van Bewust Leiderschap

Afgestemd vanuit haar hoog telepathische kanaal, loopt ze door de lange gangen van het Brusselse gebouw. Onderweg van de ene vergadering naar de andere vergadering, neemt ze rustig de tijd om te spreken met een van de nieuwsgierige bezoekers.

Ze vertelt hoe ze zich verwondert over de wonderbaarlijke gedachtespinsels van sommige van haar collega’s. Voor haar is politiek helder. In dit veld van voornamelijk onbewust handelende mensen, zijn soms maar een paar goede intenties nodig om iets voor elkaar te krijgen.

Ze verlangt ernaar dat meer van haar collega’s hun bewustzijn ontwikkelen: Dat zou ons hele Europese ‘huis’ een stuk aangenamer en kwalitatief beter maken.

Maar ze realiseert zich ook dat het is, zoals het is. Voor haar is de Europese bewustwording een proces wat geen haast heeft. Ze draagt er haar steentje aan bij, en dat geeft haar al zoveel vreugde, dat ze met plezier lange dagen maakt voor de Europeanen.

Dit najaar staat er een nieuwe campagne op de agenda. Daarin heeft ze een grote rol toebedeeld gekregen. Het daagt haar uit en bovendien ziet ze veel nieuwe mogelijkheden, die door de Brexit in gang zijn gezet. Al hoopt ze wel op een krachtige nieuwe verbinding met de Britten.

Een tip? Ja, ontwikkel je bewustzijn. Deze tijd kent zoveel mogelijkheden, waarom zou je die voor jezelf laten liggen?

Wil je ook op een andere manier politiek bedrijven? Bewust Leiderschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

tien − 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.