Zonnige zomer oplossingen

0
400

Zonnige zomer oplossingen

De tour is vertrokken, het weer is zomers en de vakantie nabij. Een voorspoedig draaiende economie en weinig grote drama’s. Is er dan niets om over te piekeren?

Jawel hoor, want er ligt nog een stapel werk op je bureau. En de lijst e-mails in de map prioriteit, dreigt je inbox te blokkeren. Tevens moet de auto nog naar de garage en is je gezin al in haar vakantie modus.

Bovendien vraag je je af of die vakantieplannen nu wel zo fijn zijn voor jezelf. Heb je eigenlijk geen zin om die lange rit met de caravan te maken. En wordt je van het verplichte happy hour op de camping ook al niet enthousiast.

Dan is het tijd voor niets. Gewoon naar je kantoor bellen dat je ziek bent. Tegen je partner zeggen dat je onverwacht op zakenreis moet. En er stiekem tussenuit knijpen.

Waarheen? Wat dacht je van een warm tropisch vakantie eilandje. Lekker drankje, korte broek, goed boek, goed eten en verder niets. Gewoon een week lang.

Dan ben je er helemaal klaar voor. Fris en fruitig maak je de laatste dingen af, stap je opgewekt met je gezin in de auto. Klaar voor een zorgeloze zonnige zomervakantie.

Vind je dit te oppervlakkig, dan kun je je gerust ook inschrijven voor Bewust Leiderschap niveau 1. Dan kun je de hele zomer lekker genieten van de voorpret.

Dat is dan tevens weer goed voor onze zonnige zomer.

Kortom we wensen je een heerlijke en ontspannen zomervakantie toe.

Céleste Banning en Rien Hagenaars
17-7-2018

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

twaalf + achttien =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.