Theresa May

0
948

Misschien is Theresa May wel de krachtigste leider van deze tijd

Wie zich interesseert voor leiderschap beleeft boeiende tijden. Geen dag gaat er voorbij, zonder dat er wonderbaarlijke gebeurtenissen plaatsvinden.

Nobelprijswinnares Suu Kyi moet haar prijs weer inleveren. Brazilië koos voor een extreem rechtse populist. Angela Merkel houdt er mee op en de Trump’s weten sowieso elke dag de aandacht wel te trekken.

Maar temidden van deze vreemde chaos staat daar Theresa May. Ze leidt misschien wel het meest innovatieve land op onze planeet. En dat doet ze op haar eigen menselijke manier. Een waardige eigentijdse opvolgster van Churchill.

Niet iedereen zal het hiermee eens zijn. Want wie kijkt vanuit de onbewuste wil zal de Brexit zien als een bedreiging, Groot Brittanië zien als verouderd en May als truttig.

Maar laat je hierdoor niet misleiden. Op haar eigen wijze, is ze erin geslaagd om al die Europese leiders het nakijken te geven. Ze luistert, is consequent en heeft een heldere energie.

Wanneer de Europese leiders erin slagen om door hun trotse mannelijke vorm heen te kijken, kunnen ze wellicht zien wat Europa nodig heeft.

En ja, natuurlijk zijn er beren op de weg. Want het is onzeker hoever ze met de Brexit komt. Maar wees niet bang om anders te denken. Want wie in deze tijd zijn hart durft te volgen, die heeft de toekomst.

Dus ben jij een kleine of grote leider en verlang je naar een toekomst die er anders uit ziet? Wees dan niet bang om je hart te volgen. Want ook al is het spannend, het doet je leven en maakt het onmogelijke mogelijk.

Weet je niet hoe? Kom dan eens kennis maken met een van onze organisaties. Want het is onze specialiteit om mensen de magie in hun leven te laten ervaren.

Liefs
Céleste Banning en Rien Hagenaars
15-11-2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

een × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.