De Escapisten deel 1

0
1290

De vliegende keizer publiceert zijn debuut roman

Veel mensen komen we tegen met het verlangen om een boek te schrijven. Slechts weinigen slagen erin om dit verlangen te manifesteren. Maar wie hem kent, zal begrijpen dat het onvermijdelijk was dat hij hierin zou slagen.

Hij was een van de vroege deelnemers aan Bewust Leiderschap. Escapistische verhalen en het verlangen om iets wezenlijks neer te zetten speelden een grote rol in het leven van deze meester. En met het realiseren van zijn eerste boek is hij daarin geslaagd.

De Escapisten deel 1:

Najaar 2016. Ongrijpbare krachten strijden om de menselijke ziel en de dreiging van chaos is overal aanwezig. Tegen deze achtergrond leidt Zeno de Jong een onopvallend bestaan. Hij doet niet aan waaghalzerij en wil het liefst met rust gelaten worden. Verdwijnen in de laatste Marvel- of Netflix hype. Maar verstoorde nachtrust, een bizar ongeluk en de ontmoeting met een mysterieuze vrouw zetten zijn leven opeens in de hoogste versnelling.

Zeno ontdekt dat hij de spil is van een kosmisch avontuur. Opgejaagd door een geheimzinnige groep die zich de Vertragers noemt, ontwaakt in hem een verborgen gave en treedt een sinistere entiteit naar voren die niet van plan is het zover te laten komen. De tijd dringt en Zeno zal in zijn vergeten oorsprong de kracht van onvoorwaardelijke liefde moeten vinden om zijn bestemming te kunnen omarmen.

De Escapisten is een gelaagde genre-mashup over vriendschap, de zoektocht naar waarheid en de ontsnapping uit illusies. Een verhaal vol verwijzingen naar de pop-cultuur dat zich uitstrekt voorbij de grenzen van tijd en ruimte.

Kortom, wie zich wil hullen in de visie van de ‘vliegende keizer’ op de essentie van onze werkelijkheid, kan zich hier tijdens de feestdagen heerlijk in verliezen.

auteur: Herman Annema
ISBN 978-94-0224-965-1 / 9789402249651

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.