Catweazle meets Predator

0
596

Catweazle meets Predator

De wereld spreekt er schande van. Er zitten wizards in het gemeentehuis en bij de politie. Nou, wees blij dachten we nog. Een beetje magie in die saaie ambtelijke wereld kan geen kwaad.

We komen de Avatar wizards vaker tegen. In essentie werken ze met goede dingen. Maar hun euvel lijkt, dat ze soms vergeten om hun onvoorwaardelijke liefde mee te nemen.

En dat maakt ze dan wat hebberig. Wie eenmaal een training bij ze heeft gedaan, loopt het risico plat te worden gebeld om meer trainingen en meer deelnemers aan te brengen. Predator is er niets bij.

Maar ik zou mezelf verloochenen, wanneer ik mijn magische kracht zou ontkennen. Wij leiden niet alleen tovenaars, maar ook draken, aliens, pioniers, koninginnen en keizers op.

Eigenlijk hebben we het dan over de archetypische aanduiding, van de structuur van hun kracht. Maar hun magie is echt en staat midden in het dagelijkse leven. Ze ontwikkelen het vermogen om de wonderlijke krachten van mens en aarde te hanteren.

Het verschil tussen de Bewust Leiderschap Catweazles en de Avatar Predators zit hem in de onschuld van het hart.

Dus wees niet bang voor een tovenaar in je organisatie. De wereld is groter dan je denkt. En bovendien geeft een beetje magie, kleur aan de grauwheid die mensen graag om zich heen optrekken.

Heb je ook belangstelling om bewust de magie van het leven te ervaren?

Kijk dan eens bij de Begeleiders opleiding van Uniovision.

the wizard of Oz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.