Formatie en de vluchtingendeal

0
397

formatie en de vluchtingendeal.
14 juni

Wie zijn ziel verkoopt moet op de blaren zitten.

Wie waren het ook alweer die een vluchtelingendeal sloten met een dictator? En wie waren het ook alweer, die vlak voor de verkiezingen in problemen kwamen met diezelfde dictator? En wie zijn het ook alweer die met die andere, nog ‘betrouwbaardere’, Noord Afrikaanse dictators een deal willen sluiten? Is er een relatie tussen de formatie en de vluchtelingendeal?

Wie 100 jaar geleden een vluchtelingendeal had gesloten met de dictators van toen, zou nu uit de geschiedenisboekjes worden geschrapt. Dus aan wie ligt het eigenlijk dat de kabinetsformatie niet wil lukken?

Waar is de kritische stem van Nederland gebleven? We lijken gemakkelijk in te hakken op de ‘last man standing’. In plaats van het stellen van de echte vragen, aan de hoofdrolspelers die onze ziel verkopen voor kortetermijnsucces.

Wie de echte vragen durft te stellen, kan ook bij de echte antwoorden komen.

Rien Hagenaars is als eigenaar en begeleider binnen het Uniovision 5DBC concept werkzaam. Vanuit zijn ervaringen en visie schrijft hij artikelen. Het is zijn intentie om, vanuit het perspectief van bewustzijn, situaties en processen inzichtelijk te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.