Bewust Leiderschap Magazine, editie 26, januari 2020

0
400

Toen we dit jaar de activiteiten van Uniovision combineerden met die van het ‘aannemingsbedrijf de Werfeling’, was er geen tijd meer om te schrijven. Gelukkig is de bouw klaar. Het resultaat is prachtig en er is weer tijd om te schrijven…

We wensen je een liefdevol 2020.

In dit nummer:

  • Céleste, Rien en het avontuur van de Werfeling
  • 2020 – voorbij de illusie
  • Platform voor schrijvers
  • De Werfeling Agenda

Céleste, Rien en het avontuur van de Werfeling

Precies een jaar geleden waren we in afwachting, van de reactie van de verhuurder op onze plannen voor de Werfeling. Nu een jaar later hebben we ons eerste kwartaal afgesloten.

Het concept van een experience centrum voor bewustzijnsontwikkeling, in het hart van Utrecht lijkt te werken. Zo zien we dat de Wizard Store van maand tot maand flink groeit en we hebben een snel groeiend aantal ‘volgers’.

Elke dag krijgen we enthousiaste reacties over de fijne uitstraling en de oase van rust die ze in de Werfeling hebben ontdekt. Super leuk en een uitnodiging om ons ‘zeven dagen per week programma’, verder te ontwikkelen.

Zoals in de meeste creaties, zijn er ook dingen die zich nog niet manifesteren. Zo zoeken we nog de juiste vorm voor onze activiteiten in het Oracle field.

Maar dat daagt ons weer uit. Om de belemmeringen te onderzoeken en de juiste verbindingen te leggen.

Onze intentie voor 2020 is om van de Werfeling een groot succes te maken. Daar gaan we met hart en ziel voor, stap voor stap.

Hopelijk ontmoeten we je (weer) gauw in de Werfeling.

Céleste en Rien

2020 – Voorbij de illusie

Ten tijde van de millennium wisseling, leek 2020 nog ver weg. Maar nu is het zover.

In de afgelopen twintig jaar, is er iets belangrijks veranderd. Want niet eerder was de mensheid, zo direct met elkaar verbonden. Via de online wereld, hebben we een intermenselijk ‘zenuwstelsel’ gerealiseerd.

Daardoor kunnen we zelf, over de hele planeet, zien en voelen wat er gebeurt. Dat heeft een onverwachte bijwerking. Hierdoor ervaren we de pijn op al die plekken, in ons eigen lichaam.

Voelende wezens als we zijn, ervaren we direct de bosbranden van Australië, de Brexit van onze buren en de akelige onderdrukkingen, waar dan ook op de wereld.

de illusies van goden en regeringen

Konden we in de vorige eeuw nog wegkomen met de illusie, dat onze goden en regeringen voor ons zorgden, dan is die tijd nu voorgoed voorbij.

Want tot in onze eigen vezels, begint het door te dringen, wat een chaos we op deze wereld hebben gecreëerd. Waarmee het persoonlijk belang, om die pijn te genezen, groeit.

En dat is mooi, al klinkt dat wellicht wat hard. Maar onvoorwaardelijke liefde betekent soms iets anders dan lief zijn.

voelen zit in het hart

Het menselijke vermogen om te voelen, bevindt zich in ons hart. Het hart verlangt naar vrede. Het is de eerste laag waarop we kunnen spreken van bewust gedrag.

Dankzij de realisatie van ons ‘online zenuwstelsel’, zijn onze harten ongemerkt met elkaar verbonden.

We zagen het in de afgelopen jaren al aanzwellen. Kijk maar naar de gele hesjes, de Nederlandse beroepsbevolking, de Hongkong studenten en op nog zoveel andere plekken in de hele wereld.

Een individuele bewustwording, die een collectieve heling onvermijdelijk maakt.

oude oplossingen verliezen hun geloofwaardigheid

Een verandering die maakt dat oude oplossingen, hun geloofwaardigheid verliezen. De tijd dat machthebbers door het vormen van illusies, de problemen konden bezweren, lijkt voorbij.

Want wie zijn huis in Australië ziet afbranden, stelt zich niet de vraag of het klimaatprobleem bestaat. Die ervaart een probleem aan den lijve.

Het voordeel van dit alles, lijkt dat het tijdperk der onbewuste leiders, zoals Trump, Rutte en Baudet, ten einde komt.

Waarbij het waarschijnlijk de massa van individuele mensen is, die als eerste het hart bereiken.

een beroep op hen die anderen begeleiden

Dat doet een beroep op hen die anderen begeleiden, bij het bereiken van het hart. Om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen, onze ‘collectieve open wonden’ te genezen.

Zodat de illusie van lief doen, over kan gaan in de realiteit van onvoorwaardelijke liefde.

De tijd om bewust naar buiten te treden, is daar.

Platform voor schrijvers

Regelmatig krijgen we in de Werfeling bezoek van mensen die bezig zijn hun boek te schrijven. Soms vragen ze ons, of ze een keer hun boek in de Werfeling mogen presenteren.

Daar maken we graag ruimte voor en stellen we de Werfeling elke maand een avond hiervoor beschikbaar.

We vragen dat je boek in ‘ruime zin’ een relevantie heeft, voor het menselijk bewustzijn. En er zijn wat kosten aan verbonden, ter dekking van onze eigen kosten.

Dus schrijf je een boek en wil je dat graag aan een groter publiek kenbaar maken, stuur dan een email naar info@werfeling.nl.

De Werfeling agenda

Healing meditaties

  elke dinsdag 18.30 – 19.30 – 20.30
  elke donderdag 18.30 – 19.30 – 20.30

vrije inloop
elke zaterdag  15.30  thema vd wk
elke zondag    15.30  thema vd wk

volle maan meditatie   10 jan 20.00

Start cursus en opleidingen

Intuitief ontwikkelen 1
start op 22 januari

Fundamentals
start op 17 januari

Rien Hagenaars is als eigenaar en begeleider binnen het Uniovision 5DBC concept werkzaam. Vanuit zijn ervaringen en visie schrijft hij artikelen. Het is zijn intentie om, vanuit het perspectief van bewustzijn, situaties en processen inzichtelijk te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.