Vrijheid en bewust leiderschap

0
538

Vrijheid en bewust leiderschap
Mensen zijn vrij in het kiezen van hun bestemming. Voor velen een reden om te dromen over het vrije ondernemerschap.

Zelf bepalen hoe je dag eruit ziet. Niet langer geplaagd worden door de willekeur van beoordelingsgesprekken. En bovenal doen waar je hart naar uitgaat.
Jaloerse blikken van vrienden en familie voor jou als bestuurder van een middelgroot bedrijf. Je hebt het toch maar waar gemaakt.  Na jaren van hard werken realiseer je een flinke omzet.

Je hebt een goed team en over de winst ben je best tevreden. Maar je slaap wordt onrustiger en je begint te woelen. Het verlangen om er alleen op uit te trekken groeit.
Je agenda lijkt geleefd te worden en je gezin trekt aan je.

Al zou je geld willen uitgeven, je hebt er nauwelijks de tijd voor. Bovendien moeten de lonen betaald worden en voel je op de achtergrond de verantwoordelijkheid voor al die gezinnen. Alsof je verstrikt bent geraakt in je eigen onderneming.

Opgelucht wordt je wakker. Wetend dat de tijd van emotioneel leiderschap achter je ligt. Blij te ervaren dat echte vrijheid in jezelf zit, ongeacht wat je doet of waar je werkt.

Rien Hagenaars

Rien Hagenaars is als eigenaar en begeleider binnen het Uniovision 5DBC concept werkzaam. Vanuit zijn ervaringen en visie schrijft hij artikelen. Het is zijn intentie om, vanuit het perspectief van bewustzijn, situaties en processen inzichtelijk te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.