Wereldwijde meditaties

0
966

Wereldwijde meditaties

Het 5e chakra is het hart (vd 13) & de 5 dimensie gaat over liefde

Tijdens de Monumentals in de afgelopen jaren, hebben we gezien dat de besturing van de Aarde verschuift, van de zielenwereld naar de mensheid zelf, op Aarde.

Met andere woorden, niet langer is het leven na de dood/de zielenwereld bepalend voor wat er hier gebeurt. Neen, de mensheid lijkt de leiding te gaan nemen, vanuit het leven .

Daarvoor is het belangrijk dat we als mensheid op planetair niveau, leren samenwerken. Dat gaat werken bij een afstemming, van minimaal uit het hart. Een pandemie, een klimaatcrises, zijn allemaal stappen in dat proces.

Ja, het lijkt erop dat we wat te langzaam gaan. We zien zielen met bestemmingen, die gericht zijn op het opruimen van stukken die ons teveel afremmen. Met andere woorden, we zijn daar als mensheid zelf al voor aan het zorgen.

Steeds weer zien we dat het hele proces van menselijke en planetaire groei gaat over vrijheid = liefde.

Oproepen tot wereldwijde meditaties

Wanneer mensen wereldwijd mediteren vanuit hun hart, dan draagt dat bij aan het proces van collectieve ontwikkeling. We verhogen de frequentie op Aarde.

Maar let op: Wanneer we ons op grote schaal openstellen voor energievelden uit de kosmos, velden van het licht, galactische entiteiten, dan doen we precies het omgekeerde.

Eigenlijk zeggen we dan: Beste wezens in de kosmos, we kunnen het niet zelf, we hebben hulp van boven nodig. We zijn er nog niet klaar voor. Daarmee vertragen we zomaar onze eigen ontwikkeling.

Wil je meedoen aan een wereldwijde meditatie

Dan kan het zinvol zijn met de volgende punten rekening te houden:

  • Voel of lees je strijd, dan gaat het over de vierde dimensie en niet over het hart
  • Is het een vorm van mensen met elkaar, dan ben je in lijn met de mensheid
  • Is het een vorm van mensen met entiteiten buiten jezelf, wees dan alert

Voorbeeld

De wereldwijde 1 miljoen mensen meditatie van 4 & 5 april komt van het platform Cobra Resistance Movement. Wanneer je dat op Google opzoekt kom je bij websites over geheim agenten, strijd en heel veel vierde dimensie. Onvoorwaardelijke liefde kom je er weinig in tegen.

De meditatie lijkt vooral gebouwd om heel veel kosmische verbindingen te leggen en te gronden in de Aarde. Waarna de meesters van het licht kijken of we al ver genoeg gevorderd zijn.
Een vreemde vorm, die meer aan school dan aan vrijheid doet denken.

Kortom, voel je vrij om mee te doen, maar wij doen er om bovenstaande reden niet aan mee.
Stuur dan je energie in vrijheid naar de mensen en hun leiders hier op Aarde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.