De vraag die niemand stelt

0
484

maandag 30 maart

O, gewoon een super agressief en extreem besmettelijk virus, afkomstig van een beestje op een of andere markt in Wuhan. Logisch toch, dat kan iedereen gebeuren. Niet iets om je mee bezig te houden.

Doen we anders ook niet, behalve dat we zelfs het serienummer van de Buk raket hebben achterhaald, van de MH-17 ramp.

De Chinese hoefijzervleermuis natuurlijk

”Waarschijnlijk is het afkomstig van de Chinese hoefijzervleermuis. Niet dat we het virus daar al op hebben aangetroffen”, schrijft een ‘special professor emerging en zoonotic viruses’ op zijn website. toepasselijke naam:hoefijzer

Dat al in 1981 de auteur Dean Koontz schrijft over een pandemie door een virus afkomstig uit een militair lab in Wuhan, heb ik nog niet in het journaal langs zien komen. Überhaupt lijkt niemand zich meer, met de vraag waar het vandaan komt, bezig te houden.

Met alle geheime diensten van de wereld, is het toch onwaarschijnlijk dat het precieze antwoord niet al bekend is. En was het al die ene Chinese hoefijzervleermuis, (die met dat kromme pootje) dan hadden we ongetwijfeld beelden gezien van een ontbladerd leefgebied van dit beestje. Maar zelfs die show kregen we niet te zien.

Als de meest voor de hand liggende vraag niet wordt gesteld, wees dan alert.

Waarschijnlijk is dan het antwoord al lang bekend, maar is het niet de bedoeling dat het grote publiek dat nu te weten krijgt.

Ondertussen gonst de wereld van de complotten. Op dit moment lijken er drie gangbare theorieën: een bio-wapen, een 5G complot en een complot bedoeld, om mensen wereldwijd te vaccineren en chippen.

In dit soort situaties kun je als mens beter je eigen waarheid vormen. Ik heb mijn waarheid, in een van mijn eerste blogs uitgeschreven.

Maar blijf wel alert. Het aanvankelijke nine-eleven complot, lijkt inmiddels door de meeste mensen als waarheid te zijn geaccepteerd. Dat konden we ons eerst ook niet voorstellen.

Er gebeuren vreemde dingen. In het journaal zien we dat er 100 militairen worden ingezet om ziekenhuizen te ondersteunen. ” Wow, dat is wat” zo wordt het door de NOS gebracht.

Maar Nederland heeft minimaal vier hospitaal compagnieën van 100-150 man ieder. Zitten die dan nog te klaverjassen?
(overigens met alle respect voor hen, als oud GNK soldaat I)

Kijk als je niks te doen hebt, eens naar de Netflix-Vietnam documentaire. Dat is een mooi voorbeeld van hoe regeringen, op op grote schaal de bevolking een andere waarheid voorschotelen. Alternative facts?

Moet ik me dan zorgen maken?

Ja, wie zich in deze tijd geen zorgen maakt, kan zich beter afvragen waar hij/zij met zijn aandacht zit. Want wanneer de mensheid op wereldwijde schaal door een catastrofe wordt getroffen, is dat iets om je zorgen over te maken.

Hoe zit het dan met vaccinaties om je gedrag te manipuleren of om je te chippen? De ziel is meester over het lichaam. Al injecteren ze je met nieuwe hersenen, dan nog blijf jij de baas, mits je er bewust in aanwezig bent.

Hoe kan ik met dit soort berichten omgaan?

Misschien wel de belangrijkste raadgever in deze, is je eigen gevoel.
Overgave aan dat je het niet weet, geeft rust.
Versterk je energie en lichaam, zo goed als mogelijk. Mediteer en beweeg.

en onthoud dat onvoorwaardelijke liefde jouwe grootste kracht in het universum is.

liefs, wijsheid en gezondheid gewenst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

drie × 1 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.