Het krachtenveld buigt

0
588

vrijdag 17 april

Het lijkt dat we in een nieuwe richting aan het buigen zijn. De zwaarte begint uit de lucht te gaan. Er komen meer mensen buiten, meer winkels gaan open en we zien weer wat meer klanten.

Dat betekent dat de mensheid de modus van angst en overleven aan het verlaten is. Gelukkig, we kunnen een alarmfase terug.

De eerst volgende laag is die van de emoties en het reageren. Ook dat vraagt om behoedzaamheid.

Want we hebben met elkaar een enorme hoeveelheid verdriet en boosheid verzameld, die zich zal willen ontladen. Het is verleidelijk om dat af te reageren op de bangsten.

Een mooi (pijnlijk) voorbeeld daarvan

Vandaag is in het nieuws, dat de topman van de KLM een hoger bonusplafond wil. Zodat hij ipv 75% nu 100% bonus van zijn salaris kan krijgen. Dat is natuurlijk volslagen waanzin in deze tijd.

Wanneer iemand zo een onnozele stap zet, riskeert hij dat de volledige lading van collectieve boosheid, zich over hem uitstort.

Dus mocht je na het lezen van dit bericht overwegen, om met je bulldozer over een van de landingsbanen, vol met geparkeerde vliegtuigen te razen, bedenk je dan.

Deze man is zo bang voor verandering, dat zelfs de corona crises, hem niet tot een stap in een andere richting heeft kunnen bewegen.

Hij is vast niet de enige

Zo zijn er nog wel wat meer voorbeelden te vinden. De cijferdreigers, de incubatie hazen, de lockdown politici. Heb compassie en gun het universum de ruimte om de emotie wolk, op een veilige manier te laten ontladen.

Ondertussen, blijf op koers, denk aan je afstemming en zet de stap naar de modus van creatie.

liefs, gezondheid en tot morgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

twintig + vijf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.