Het nieuwe normaal is gekte

0
285

dinsdag 7 april

Wie voor de aardigheid vanavond dacht, laat ik weer eens naar de persconferentie kijken, die heeft er waarschijnlijk weer een paar grijze haren of rode vlekken bij.

Het zat vol met idiote, paternalistische (waar ik al eerder over heb geschreven) gedragingen. Een leider zou de mensen een hart onder de riem hebben gestoken. Er was genoeg reden om positief te zijn.

Maar nee, onze managers regering is bezig om het zo goed mogelijk volgens de regels te doen. Dus moeten we wennen aan een nieuw normaal.

Groepjes racefietsers passen niet meer in het nieuwe normaal

Want ze rijden te dicht op elkaar en brengen nu anderen in het nauw. Dat kan niet en daar moet hard tegen opgetreden worden. uhhh?
Is er eindelijk een beetje ruimte op de weg…

Economie versus gezondheid, past niet meer in het nieuwe normaal

Want alle maatregelen die we nu treffen voor onze kwetsbare ouderen, voorkomen dat onze economie straks nog meer schade oploopt. Heel logisch, want de toegevoegde waarde van onze ouderen aan de economie is enorm.

In het nieuwe normaal worden geen kritische vragen meer gesteld.

We gaan door met het volgen van het wetenschappelijke pad

Daarbij baseren we ons op de cijfers van het RIVM. Want die zijn zo betrouwbaar. uhhh? Ongeveer iedereen in Nederland heeft nu wel door, dat ook veel overleden bejaarden niet zijn getest of in de ic geweest.

De prognoses waarmee we in de afgelopen weken werden geconfronteerd, bleken ook al voor geen meter te kloppen. Dus hartstikke fijn, maar ook hartstikke onbetrouwbaar dat wetenschappelijke pad.

Laten we meer gaan testen, de komende tijd. Dat is best trendy.

En dan het klapstuk van de avond: de 2 apps

Onder het mom dat je dan kunt zien wie besmet is, gaat de overheid precies volgen wie en waar beweegt, hoe je contacten lopen enzovoorts. Alleen een manager kan dit soort idiote oplossingen verzinnen.

Gelukkig hoef je je om automatiseringsprojecten van de overheid niet druk te maken. Die zijn nog nooit gelukt.

Een van de eerste berichten na de heropening in Wuhan, was dat er in enkele dagen 1,3 miljoen telefoons werden weggegooid. Ha ha, de mijne gaat als eerste en ik ga mijn gele Corona ster alvast uit de mottenbalen halen.

Ondertussen flapt men er nog even achteraan dat het voor de kinderen die nog langer thuis moeten blijven, wel een beetje jammer is. En die psychiatrische patiënten hebben het ook wel wat extra moeilijk. Maar ja even doorbijten, we moeten immers de kwetsbare ouderen beschermen.

Dan nog: voor wie het nu nog niet begreep: met de Pasen thuisblijven, Zu hause bleiben, Resté a la maison

Ha ha ha, denken ze in Den Haag dat Nederlanders idioot zijn? Zelfs onze kat durft inmiddels het balkon niet meer op.

Het nieuwe normaal = je zo onnozel mogelijk gedragen

Zoals ik gisteren al schreef, we zijn nu nog maar drie dagen af van het sterven van het ego. Misschien hoop je nog dat een wonder je gaat redden. Doe dan je laatste gebed, want het einde is in zicht.

Of kijk vanavond naar wat misschien wel de meest geniale filmscene is, ooit gemaakt. monty python – life of brian

Eric Idle hangt aan het kruis, met naast hem nog een rij gekruisigden. Samen zingen ze het lied: Always look on the bright sight of life, met daarin de geweldige tekst:

We come from nothing, we go back to nothing, so what did we lose? Nothing

zie hier de link : https://youtu.be/SJUhlRoBL8M

Ik denk dat ik hem vrijdag avond maar keihard op het balkon aan zet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − drie =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.