Micro targeting

0
1310

maandag 17 augustus

Amsterdam, ruim 75 jaar geleden. Mijn opa wordt gedwongen om toe te kijken hoe Duitse bezetters tien Nederlanders doodschieten. Een trauma dat hij zijn leven niet meer kan loslaten.

Een trauma dat overgaat op mijn vader en uiteindelijk ook diepe sporen na laat in mijn eigen leven. Meer dan vijftig jaar lang kijk ik naar burgemeesters en minister-presidenten, die benadrukken dat dit nooit meer mag gebeuren.

Vanochtend liep ik naar de Werfeling. Het schoonmaakbedrijf CSU was bezig om de tekst ‘corona komt niet van een vleermuis, vind je eigen waarheid’ van het fietspad weg te halen.

Net daarvoor heb ik de documentaire Shadowgate bekeken. De documentaire van Millie Weaver, die gisteren werd gearresteerd voor het naar buiten brengen hiervan. Een verzetsheldin, als je het mij vraagt.

Staatspropaganda

Dagelijks bekijk ik het corona dashbord. Na een piek op 26 maart zijn er al maanden vrijwel geen ziekenhuisopnames meer. Het sterftecijfer van de griep in 2019 was twee keer zo hoog als van corona.

Hoe kan het dat de wereld dan zo fucked up is over corona? Waarom lopen er mensen met mondkapjes door de stad? Een antwoord vind je in de documentaire Shadowgate.

Want dat, wat de Duitsers als geen ander beheersten, is inmiddels ook de strategie van de machthebbers in de wereld. Manipuleer het nieuws en je hebt de macht.

Wist je dat de Duitsers na de Blitzkrieg in 1941 geen enkele grote slag meer hebben gewonnen? Engeland, Afrika, Rusland, Italië, Normandië, allemaal verloren… Toch domineerden ze nog vier jaar lang Europa. Dat is propaganda…

Big data is het wapen van WOIII

Overheden verzamelen al je gegevens. Daarmee leggen ze dossiers aan van iedere mens op aarde. Wist je dat deze informatie in handen is van commerciële bedrijven? Toegankelijk voor wie betaalt?

De documentaire Shadowgate toont hoe daarmee verkiezingen worden gewonnen, politici, influencers, rechters en whoever, worden gechanteerd om hun belangen te dienen? Nog verdergaand dan we al wisten.

Denk niet dat Hugo of Mark niet in hun databases staan. Of jij…
Micro targeting noemen ze het met algoritmes aanvallen van individuele mensen.

Shocking

De documentaire laat zien hoe overheden hun vuile werk aan commerciële organisaties, zogenaamde contractors, uitbesteden. Hoe de ware macht in de wereld is verdeeld. Het is geen ver van je bed verhaal.

Gele traffic controllers worden in steeds grotere getale ingehuurd, om corona maatregelen af te dwingen. CSU verwijdert anti corona leuzen. Sociale media worden gecensureerd. Ze verdienen er allen dik geld aan.

Domme Nederlanders verkopen hun ziel, door krankzinnige maatregelen af te dwingen. Mijn opa zou ze vast de NSBoa’s noemen. Reclame bedrijven worden ingehuurd om kinderen te chanteren,, jij wilt toch niet verantwoordelijk zijn voor het overlijden van je opa?”

NS betaalde nog geen jaar geleden een schadevergoeding aan de Holocaust slachtoffers voor het Jodentransport. Dezelfde NS verplicht Nederlanders om met een mondkapje in hun trein te zitten. Doe je het niet, dan wordt je door NS-polizei uit de trein gegooid.

Hoe ver laten we het gaan?

Mensen zijn vrij in het kiezen van hun bestemming. Mijn professionele leven draait om het bewust maken van mensen hiervan. Soms vraag ik me af of het de moeite waard is.

Want een gymschoen met een gouden biesje, een tijgerprint jurkje of nog een selfie op je paddle board lijkt voor veel mensen ook een fantastische bestemming.

Wellicht is het laatste redmiddel om uit deze oorlog te komen, een kernbom op de financiële markten.

Of eenvoudiger: gooi je mobiel in de gracht, steek je mondkapje in de fik en vier het leven. Want alles is mogelijk, op deze krankzinnige planeet Aarde.

liefs, wijsheid en gezondheid gewenst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

twee × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.