Terug of voorwaarts?

0
702

dinsdag 12 mei

Heel Nederland wordt volgeplakt met strepen, pijlen en lijnen. Plastic spatschermen verschijnen her en der en bij elke winkel staan potjes handgel. Binnen bedrijven is de situatie vaak nog chaotischer.

Tegelijkertijd lijken heel veel mensen te ontwaken uit de crises. Minstens een kwart van de Nederlanders lijkt niet meer te geloven, in de verhalen van de main stream media en overheid.

Toch zijn heel veel mensen angstig. Logisch wanneer je weken bent bestookt met bedreigende informatie en niet of nauwelijks anderen hebt ontmoet. De eerste keer is altijd spannend en nu nog extra.

Maar wees niet bang voor je ego, laat de dapperen rustig voor gaan. Die zijn er beter tegen bestand.

De tweede fase van WO3

De eerste fase van WO3 lijken we te hebben gewonnen. Ondanks de blitzkrieg van het virus, overheden en de media zijn de voorgeschotelde doemscenarios niet uitgekomen.

De mensheid is niet vervallen tot plunderingen en grootschalig geweld, maar heeft zich geschikt naar de omstandigheden. Waarbij de meesten dat waarschijnlijk vanuit angst en/of ‘goed vertrouwen’ deden.

Het ‘verzet’ van andersdenkenden is niet gesneuveld, sterker het groeit met de dag. Waar de ‘aanvallers’ geen rekening mee hielden is dat angst werkt als een boomstam onder water.

Zodra er geen tegenkracht meer is, drijft het menselijk bewustzijn vanzelf omhoog. Na de fase van de angst komt nu eerst de fase van de emoties. Er heeft zich een stuwmeer van verdriet en boosheid opgebouwd.

Bezetting

Ondertussen is in de tweede fase, waarin we nu verkeren, de bezetting een feit geworden. Er worden publiekelijk geen vragen meer gesteld of het anders kan. Waar je ook komt, overal lijken mensen de 1,5m maatschappij aan het realiseren.

Niet omdat de mensen zelf nog zo bang zijn. Neen, de angst zit nu in het bedrijfsleven. Dus voor het overleven en herstellen van de winst zijn we bereid om alles te doen. Al krijgt iedere medewerker een eigen wc-bril en laten we ons temperaturen door de portier.

Het logisch denken heeft nu hier plaatsgemaakt voor het onlogische. Waardoor de mensen die privé los komen van de angst, nu professioneel nog een keer door de mangel worden gehaald.

Wanneer ook deze maatregelen zijn geaccepteerd, lijkt de bezetting volledig.

Met welk doel?

Of je nu kijkt in de mainstream of vrije media, iedereen lijkt het erover eens dat we afstevenen op een wereldwijde vaccinatie. Bill Gates is al fabrieken aan het bouwen en de marketing machine draait volop.

Daarbij lijkt het onwaarschijnlijk dat het vaccin bedoeld is om het Corona virus tegen te gaan. Er zijn nog nooit vaccins tegen rna virussen gevonden, er is geen tijd om afdoende te testen en bovendien hoeft het ook niet te werken.

Want kijkende naar de cijfers, hun verloop en betrouwbaarheid, is tegen dat het vaccin er is, het virus al lang niet meer de relevante factor. Dan blijven er nog maar twee logische redenen over: de winst van de farmacie en het nano-chippen van de mensheid.

De menselijke factor

Het is op zich niet moeilijk om het tij te keren. Wanneer de mens er wat bewustzijn in zou zetten, dan was de lockdown in Nederland binnen drie dagen verdwenen. Maar zo lijkt het plan niet in elkaar te zitten.

Het ziet er naar uit dat deze creatie van een hogere orde is. Waarbij het harmoniseren van de geldstromen op Aarde wel eens het hoogste doel zou kunnen zijn.

Er zijn immers geen miljoenen doden gevallen, nog zijn er volksopstanden uitgebroken.

Een tweede opvallend punt zijn de financiële markten. De koersen zijn weliswaar met circa 30% gedaald maar in 2008 en 2003 was het beiden ruim 60%. Terwijl de situatie nu vele malen ernstiger is dan toen.

Het ziet er naar uit dat de mensheid een ander plan heeft.

Een harmonisering van het geldsysteem

Omdat de financiële markten een door de ‘rijken der aarden’ gecontroleerde onbalans in stand houden, lijkt dit de grootste belemmering voor de mensheid te zijn, om de stap naar het hart te zetten.

Vrijwel iedereen heeft nu geld nodig om te kunnen leven. Wanneer de financiële wereld in zijn geheel zou crashen, zou er een compleet nieuwe situatie ontstaan.

Maar denk je eens in: de wankele Zuid Europese markten, het wegvallen van de vraag in vrijwel de hele horeca, toeristen en retail sector, de uitgestelde pijn die zit verscholen in de vouchers van de vliegtuigbranche en ga zo maar door.

Ondertussen wordt er voor biljarden aan geld geschapen, zonder dat daar nog iets tegenover staat. En toch houden de beurzen redelijk stand?

Een wijze kennis leerde me ooit, dat systemen een punt van totale collapse kennen, waarna ze uiteen vallen. Wanneer de elasticiteit van het financiële systeem te ver is uitgerekt, zal het zichzelf doen instorten.

Waarna er voor de mensheid niets anders rest, dan het opnieuw vorm geven van een nieuw financieel systeem.

Trump takes controll over the Fed

De FED (de Amerikaanse Centrale bank) is evenals de meeste Centrale Banken in handen van die ‘rijkste mensen op Aarde’. Het lijkt erop dat Trump, gebruik makend van zijn noodbevoegdheden, onlangs de macht heeft gegrepen over de FED.

Dat doet hij niet zomaar. Daarmee komt het geld scheppend orgaan van de Verenigde Staten, na meer dan honderd jaar, terug in handen van de overheid.

Handig wanneer het hele systeem crasht. Want dan bepaalt de gekozen volksvertegenwoordiging en niet een groep rijke miljardairs, hoe de toekomst eruit komt te zien.

Een spel op een ander level

Het is een spel dat zich op een ander level afspeelt, dan waar de meeste individuele mensen hun invloed kunnen uitoefenen.

Ondertussen staat ongeveer ieder mens op een kruispunt. Wat ga je doen?
Ga je onderdanig mee in de bezetting en volg je in de vaccinatie. Of ga je op zoek naar je eigen waarheid?

Zodat je, wanneer de echte bevrijding daar is, weet wat je wilt.
Wij kiezen voor dat laatste. Om een bijdrage te kunnen leveren, aan een mensheid die leeft vanuit het hart.

Want onze opleidingsgroepen zijn weer begonnen! Bovendien komen veel mensen bij ons, om meer grip op hun eigen gevoelswereld te krijgen!
Nieuwe bedrijfs- en politieke vormen schreeuwen om te worden ontwikkeld! En ook dat kost veel tijd.

Daarom brengen we onze blogs terug naar twee keer per week.

Wil je er meer over weten, kom dan naar de Werfeling in Utrecht. Elke dag zijn we open en bouwen we samen met velen verder.

Liefde, wijsheid en gezondheid gewenst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × een =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.