Zwarte zaterdag

0
475

Zwart geblakerde zendmasten in Zuid Nederland sijpelen door het corona nieuws. Ik citeer de NOS: ”..uit protest tegen 5G, omdat mensen denken dat ze slecht zijn voor de gezondheid. Dat is gevaarlijk, want je kunt er ziekenhuizen mee in de problemen brengen.”

Is er misschien iets meer aan de hand? Er gaan verschillende berichten rond. Doktoren die beweren dat de Corona verschijnselen erg veel lijken op hoogteziekte, gezondheidsproblemen in vliegtuigen waar lange tijd de druk weg viel en mensen die aan zware electromagnetische straling (5G?) waren blootgesteld.

Wanneer op de sociale media het verband wordt gelegd tussen 5G en Corona, worden berichten verwijderd. 5G is met grote geheimen t.a.v. schadelijkheid omhuld. Corona is eveneens met veel geheimen omgeven.

Dus het is niet vreemd dat mensen dit linken en zich hierover zorgen maken. Ik heb in 56 jaar nog nooit meegemaakt, dat mensen zendmasten in de brand staken. Nu gebeurt het al een aantal dagen op meerdere plaatsen in Zuid Nederland en ook in UK al circa 20.

Het stelt de journalistiek voor de keuze: onderzoek of propaganda?

Blue skyes over Utrecht

Al ongeveer twee weken is de hemel boven Utrecht diep blauw. Sinds het vliegverkeer is verdwenen, zie je nog wel af en toe een vliegtuig, maar dat is zelden.

Vanochtend was het anders. Alsof het vliegverkeer weer volledig actief was, werd de blauwe lucht onderbroken door een kruislings raster van vliegtuigstrepen, met daarin ook meerdere vliegtuigen die keurige lijnen trokken.

Er hangt al de hele dag een nevel en er zijn patronen die we anders nooit zien.

Nou ben al heel lang bekend met het fenomeen chemtrails. Het boeide me niet, omdat ik het een onzinnige manier van beïnvloeding vind. Maar dat het fenomeen bestaat, is voor mij al lang geen vraag meer.

Tot vanochtend. Want het is vreemd. Het roept de vraag in mij op of vandaag met chemicals worden besproeid, om ons gedrag te beïnvloeden. Het zou wel erg in de lijn liggen, van de angstpolitiek die wordt gevoerd.

Het stelt de journalistiek voor de keuze: onderzoek of propaganda?

Het zwarte gat

Op meerdere plaatsen kwam ik vanmiddag in Utrecht studenten tegen, die met schepjes en harkjes bezig waren, om het onkruid tussen de stoepstenen bij hun voordeur weg te halen.

Wanneer studenten op een stralende zaterdagmiddag bezig zijn, met het schoonkrabben van hun stoep, dan zijn we in het diepst van de nacht aangeland.

Niets rest ons dan nog, dan te bidden om uit de dood te mogen verrijzen.
Hopelijk dat de Paus ons morgen kan redden.

Wanneer er zich geen nieuwe grote en wonderbaarlijke gebeurtenissen voltrekken, dan zijn wij er over twee dagen weer.

We wensen je wijsheid, gezondheid, liefde en een vrolijk paasfeest.

Remember: always look on the bright sight of life. You come from nothing, you go back to nothing, so what did you lose?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

negen + 17 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.