Laat de Randstad niet zakken

0
637

Laat de Randstad niet zakken.
Uit dankbaarheid naar Freek de Jonge en zijn vrienden, lijkt dit een mooi moment om een gebaar terug te maken. De menselijkheid en het gevoel van verbinding, gaven steun aan veel mensen die dat nodig hadden. Niet dat het gevaar er minder door werd, niet dat de scheuren er kleiner van werden, maar wel dat het gevoel van hoop er door werd versterkt.

Angst doet mensen terugtrekken in zichzelf en blokkeert hun creatie vermogen. Een Groninger kan prima voor zichzelf zorgen, maar vanuit de modus van overleven is vechten of vluchten de enige oplossing, die hij/zij dan ziet. Wie moet leven op een onstabiel fundament, heeft daar last van.

Ook in de Randstad leven mensen op een onstabiele bodem. Onbewuste Leiders benadrukken het gevaar en ondergraven zo de basis van mensen, die met veel culturen dicht opeen wonen. Niet meer regels en camera’s, maar meer menselijkheid is wat er nodig lijkt.

Dus Noordelijke ondernemers, laten we de hand reiken naar onze collega’s in de Randstad. Door naar ze te luisteren en duidelijk te maken dat menselijkheid en creativiteit problemen oplossen.

Zij hebben het geld, wij hebben de vrijheid. Een krachtige verbinding om met heel Nederland voorwaarts te bewegen. Durf een Bewuste leider te zijn en te laten zien wat we in deze tijd nodig hebben.

Wil je meer weten over Bewust Leiderschap dan kun je ook onze website www.uniovision.nl bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

vier + dertien =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.