Weer 500 nieuwe klanten bereiken Europa

0
571

Weer 500 nieuwe klanten bereiken Europa.
Het ontwikkelen van een Europese visie op vluchtelingen, is onverwacht een economisch en menselijk succes gebleken. Maar achteraf gezien lag de oplossing voor de hand.

Want het verbinden van de vluchteling ’s verlangen naar ontwikkeling, met het Europese verlangen naar economische groei, was de sleutel.

We zien de bankensector in Zuid Europa een enorme groei doormaken. Daarbij verstrekken ze op grote schaal kleine kredieten. Hierbij zien ze een dagelijks groeiende, nieuwe klantengroep.

Ook het identificatie vraagstuk lijkt als sneeuw voor de zon verdwenen. Bovendien is er een enorme vraag naar producten, huisvesting en onderwijs op gang gekomen. Daardoor is de gehele Europese economie in een opwaartse spiraal getrokken.

Een deel van de migranten reist voor hoogwaardige scholing en carrière dieper Europa in. Weer anderen bouwen een eigen bestaan op, met bedrijvigheid rondom de opvang van nieuwe mensen.

Bovendien zien we inmiddels een stroom op gang komen, van mensen die hun inzichten terug brengen naar het geboorteland. Waarbij de op vriendschap en dankbaarheid gebaseerde relaties, een nieuwe impuls geven aan de samenwerking tussen continenten.

Een samenwerking, die Europa heeft veranderd van een ‘angstige hulpverlener’ naar toonaangevende speler in de nieuwe economie. Een successtory over de integratie van economische kracht en menselijkheid.  … ontmoet de essentie van bewust leiderschap…

Rien Hagenaars is als eigenaar en begeleider binnen het Uniovision 5DBC concept werkzaam. Vanuit zijn ervaringen en visie schrijft hij artikelen. Het is zijn intentie om, vanuit het perspectief van bewustzijn, situaties en processen inzichtelijk te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.