Drugs en Yoga is een logische combinatie

0
511

 

Een opvallend signaal werd deze week gegeven door de Nederlandse politie. Hoe kan het dat jonge mensen door de week gezond leven, veel sporten, gezonde sapjes drinken en aan Yoga doen. Om zich vervolgens in het weekend aan drank en drugs te buiten te gaan.

We vinden het allemaal heel gewoon, maar op die manier houden we een criminele keten in stand waar we allemaal last van hebben. Niet eerder zijn er in de wereld zoveel drugs geproduceerd en gebruikt. Er lijkt dus iets niet te kloppen.

Een volgende vraag werd echter niet gesteld. Wat maakt dat jonge mensen verlangen naar een ontsnapping in het weekend, uit hun normale werkelijkheid?

Wie zich verdiept in de werking van het menselijk systeem, zal herkennen dat er gedurende de week emoties worden opgestapeld. Met een gezonde levensstijl kunnen jonge mensen dit net tot het weekeind volhouden. Maar dan vragen de emoties om een ontlading.

Dus lijkt de oorzaak te vinden bij het opstapelen van emoties, gedurende de week. Weet dan, dat emoties als stoplichten van het menselijk systeem werken. Ze geven onder meer aan dat er dingen niet kloppen.

Wie kijkt naar het leven van jonge mensen, zal gemakkelijk herkennen waar het mis gaat. Fijngevoelige jonge mensen, die eerst een te grove onderwijs werkelijkheid moeten doorstaan. Daarna worden ze als tweeverdieners in te dure huizen geperst. Om tegelijkertijd in de media het geweldig maakbare leven, te krijgen voorgeschoteld.

De rationele productie maatschappij die we hebben gebouwd, ligt dus ten grondslag aan de keten van criminaliteit, drugs en yoga.

Hoe los je dat dan op? Het antwoord is eenvoudig. Verstrek op grote schaal gratis drugs aan de mannelijke babyboomgeneratie, in de leeftijd van 55 tot 70. Binnen no time heeft de jeugd het vraagstuk opgelost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 5 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.