De helderziende filosoof

0
321

In alle opzichten past hij bij het beeld, dat je hebt van een filosoof. Zijn haar, zijn uiterlijk en zijn manier van spreken.

Extreem intellectueel, met een passie voor wiskunde op een niveau, waarvan de meesten onder ons nog nooit hebben gehoord.

Zijn bedrijf heet EntropoMetrics, hoe kan het ook anders. Dat is een innovatieve organisatie, waarin het draait om onderzoek en analyse. Dit op het gebied van complexe systeemvraagstukken.

Maar dan is er nog iets vreemds. Want je zou zomaar verwachten dat deze ‘hyper’ rationalist ver van het menselijk wezen af zou staan. Maar niets blijkt minder waar.

Een vriendelijke, hartelijke en bovendien fijngevoelige persoon gaat er schuil achter de helderziende filosoof.

En dat onthult de ware aard van EntropoMetrics. Gecombineerd met de duizelingwekkende analyse kracht, zijn het de fijngevoelige vermogens van deze ondernemer, die de resultaten uniek maken.

Knowhow op dit niveau is een ‘asset’, dat het leiderschap van Nederland kan versterken. Visionairs die de technologische wereld begrijpen en hun hart er in weten te houden.

Het is de kracht die nodig is om onze geweldige technologische innovatie, dienstbaar te kunnen houden aan het leven op deze planeet. In plaats van te belanden in het scenario van The Matrix.

Voel je het verlangen om met deze helderziende filosoof te sparren, je kunt hem via zijn website bereiken. En wil je hem live ontmoeten.

Regelmatig levert hij zijn bijdrage aan de ontwikkeling van het Netwerk Bewust Leiderschap.

Rien Hagenaars is als eigenaar en begeleider binnen het Uniovision 5DBC concept werkzaam. Vanuit zijn ervaringen en visie schrijft hij artikelen. Het is zijn intentie om, vanuit het perspectief van bewustzijn, situaties en processen inzichtelijk te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.