Het avontuur van vier controllers

0
392

Het avontuur van vier controllers.
Aan de buitenkant voldoen ze aan het beeld van de financieel specialist. Sportieve vaders met schoolgaande kinderen. Dure schoenen en strak gekleed. Hoog opgeleid en buitengewoon analytisch. Gepassioneerd kunnen ze je vertellen over cijfers, rapporten en dashboards.

En toch lijken ze anders. Je voelt het wanneer ze bij je in de buurt komen. Ze stralen een rust uit waar je graag bij wilt zitten. En als ze het even niet weten vragen ze naar je naam en lezen ze je energie.

Gefascineerd door ontwikkeling gingen ze als team met elkaar onderweg. Ze kozen ervoor om zich te verdiepen in het bewustzijn van de mens. Hierdoor ervoeren ze hoe energie in hun systeem werkzaam is. Om vervolgens de onwaarschijnlijke kracht van het zuiver kunnen werken met je intuïtie te ontdekken.

En nu zijn ze de eerste business controllers van Nederland die met elkaar als team, een nieuwe manier van werken introduceren. Hoogwaardige analytische vermogens gecombineerd met hoogwaardige intuïtieve vermogens.

Een innovatieve samenwerking van hun verstand en gevoel, in een typisch Nederlandse toporganisatie. Bewust Leiderschap is voor deze pioniers de basis van hun autoriteit.

Wil je meer weten over bewust leiderschap?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + elf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.